WordPress website voor Danpae Jewelry

danpaejewelry.com

Dit project was een uitdaging

Het was de bedoeling om echt het merk ‘Danpae’ neer te zetten.

Ik deed voor deze website de fotografie, maakte het logo en bouwde de hoofd-website en de webshop.
Deze website wordt gebruikt voor marketing doeleinden, om bezoekers te trekken en duidelijk te maken wie en wat Danpae Jewelry is.

Aan de website zit een webshop gekoppeld waar bezoekers heen kunnen om daadwerkelijk tot koop over te gaan.
Ook die shop heb ik vorm gegeven. Het was de bedoeling om een éénheid te creëren zodat de klant het gevoel blijft houden van één website, één gebruikerservaring.

Project Details

Cliënt: Danpae Jewelry
Datum: Mei 2015
Skills: Branding, Web Design, fotografie, logo design
Live: danpaejewelry.com

Ook de footer volop benut (onderste gedeelte van je website)

Het onderste gedeelte van een website wordt vaak vergeten echter de footer is een heel belangrijk gedeelte waar je nog heel veel marketing kan verrichten. Zo hebben we bij deze wordpress website 2 marketing tools geïmplementeerd.
Tool 1 – Optin formulier MET aantrekkelijk aanbod om nieuwe bezoekers op de mailinglijst te krijgen.
Tool 2 – Nogmaals een Call to action (CTA) met de knop ‘To Webshop’ om de bezoeker te verleiden ook nog even de webshop te bezoeken.

Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld zo’n 20% van de bezoekers helemaal door lezen tot onderaan de website. Veelal is het zo dat dit soort bezoekers tijdens het lezen geïnteresseerd zijn geraakt in je product, anders hadden ze niet de hele pagina door gelezen. De kans is groot dat JUIST deze bezoeker klikt op CTA in de footer!

Facebook uploads from mobile gallery

Iedere foto die op de facebook pagina van Danpae Jewelry wordt geupload wordt automatisch aan de afbeeldingen gallerij op de website toegevoegd. Omdat ze veel volgelingen op Facebook hebben en regelmatig de pagina updaten hebben we er voor gekozen om in plaats van een blog menu item het ‘News’ item te gebruiken. Daar zie je alles wat er op de facebook pagina gebeurd. Danpae hoeft niets aan de website te veranderen, de facebook updates worden automagisch door de website gevolgd. Zo blijft de website interessant! Oh ja, en dat is ook nog eens goed voor de Google zoekresultaten!

Wil je ook een website die voor je werkt?