Marketing Websites voor ondernemers met passie & het MKB

DIRECT OP DE JUISTE MANIER ONLINE

Mijn naam is Joffry Arthur en ik help ondernemers en het MKB door websites te bouwen waarmee je direct kunt beginnen met je online marketing strategie en het uitdragen van je passie.

Wat ik een van de leukste dingen vind om te doen is mensen helpen. Nieuwe inzichten te genereren waardoor inspiratie zich manifesteert in actie.

Het ontwerpen van marketing websites geeft me de mogelijkheid mijn kennis te delen, te inspireren en te activeren. Samen met jou bouwen we aan datgene wat voor jou belangrijk is. Een dijk van een website die voor je werkt!

Jij hoeft niets uit te zoeken. Ik wijs je de weg en help je direct op de juiste manier online.

CONSTANT ‘ON TOP OF TECHNOLOGIE’

Wanneer je investeert in een website wil je graag de garantie hebben dat je nog jaren vooruit kunt en waar nodig zelf de content kunt aanpassen om voluit te bloggen, vloggen of webshop artikelen toe te voegen.

Als jouw persoonlijke webmaster zorg ik ervoor dat jouw website bij de tijd blijft, mee groeit met de moderne technologie en veranderingen. Een moderne website als marketing fundament voor jouw bedrijf waar je nog jaren mee vooruit kunt.

KANT EN KLAAR

Het is een geoliede machine, een website waar je direct mee aan de slag kunt en waarmee je direct kunt beginnen met je online marketingstrategie.


Alles wordt kant en klaar afgeleverd
en jij hoeft alleen nog maar te kiezen of je wel of niet wilt gaan bloggen, vloggen of webshop artikelen wilt toevoegen.
Of je wel of niet je ‘weggever’ gaat maken. Of je wel of niet actief gaat zijn op Social media. Jij bepaalt de content en je website zal er helemaal klaar voor zijn!
Ben jij dat ook?
Laten we dan afspreken:

 • Joffry heeft me altijd zeer relaxed en toch met passie over zijn vak dingen uitgelegd en laten zien. Hij heeft me een systeem gebracht waar ik zelfstandig en gemakkelijk veel in kan doen als ik mijn website wil aanpassen of verbeteren. Daarnaast heeft hij steeds weer tips gegeven over formulieren, hosting, plugins, etc. Dank je wel, Joffry! Je hebt me super geholpen & Ik ben zeker blij met het resultaat!


  Drs. Paul Fedder | Trainer Coach, De Zichtbare Leider

 • Ik ben zeer ingenomen met de vaardigheid, klantvriendelijkheid en precisie van Joffry, en met het feit dat hij er op de achtergrond bij betrokken blijft.


  Rob van Leeuwen | Landschapsarchitect | Directeur, morgensterlandschap.nl

 • Als je op zoek bent naar modernisering van je website....deze enthousiaste magic man met engelengeduld raad ik iedereen blind aan! Vol respect informeert hij en denkt hij mee over hoe jij jouw boodschap goed overbrengt naar digiland.

  Joffry helpt je focussen en ideeën ontwikkelen door zijn gerichte vragen over jouw marketingstrategie. Dat marketing en webdesign zó met elkaar vervlochten zijn was een eyeopener voor mij. Joffry bedankt voor die prachtige website!


  Judith de Jong | Directrice taleninstituut Portaal Trainingen

 • Joffry heb ik leren kennen als kundige en betrokken leraar en als maker van mooie websites. Met zijn Amsterdamse humor brengt hij een beetje lucht en licht in de samenwerking. Snelheid is ook een van zijn vele sterke punten. Ik raad hem zeker aan als website-maker en marketeer!


  Mieke Honingh | Aanvoerder altviool-sectie Metropole Orkest | Oprichter / Leider, Amersfoort String Orchestra

 • De flexibele houding van Joffry is geweldig. Hij adviseert, stuurt bij en helpt je wordpress te leren begrijpen.  Je krijgt een website, waar je zelf echt verder mee kan en als je iets niet weet of begrijpt komt er per kerende post een kort filmpje waarin de handelingen worden uitgelegd. 

  Ik vind het lekker om niet afhankelijk te zijn van een website-ontwikkelaar. Ik kan nu zelfstandig tekst, foto's en video's plaatsen en Joffry zorgt dat alles veilig en up to date blijft. Precies wat ik nodig heb!


  Peter Mader | De Oudste Vlogger Van Nederland