OVER INTERNETMARKETINGWEBSITE.NL
Marketing Websites voor ondernemers met passie

Joffry Arthur - Digital Entrepreneur

 

DIRECT OP DE JUISTE MANIER ONLINE
Mijn naam is Joffry Arthur en ik help ondernemers door websites te bouwen  waarmee je direct kunt beginnen met je online marketing strategie en het uitdragen van je passie. Zonder omwegen en zonder geldverspilling.

 

INTERNET IS HET DIGITALE WILDE WESTEN
Dit is wat mij overkwam:
Ik was een lening aangegaan om te kunnen investeren in een coaching programma.
Ik was er op uit alles te leren over internet marketing en websites bouwen.
Heel graag wilde ik weten hoe het allemaal werkte met het internet omdat ik mijn eigen bedrijf (toen Solopiano) online wilde promoten.
Van promotie kwam helaas weinig omdat ik vastliep in de techniek en met de verkeerde marketing coach in zee was gegaan.

 

“ONLINE COACHING PROGRAMMA’S”
Terwijl ik er helemaal voor open stond om het internet te gaan leren begrijpen heb ik me laten verleiden een “online coaching programma” te kopen. Deze verkoper wist mijn goede vertrouwen te winnen, voor volle zalen predikte hij dat het zijn passie is ondernemers te helpen… Ik geloofde hem. Maar wat ik uiteindelijk kocht was; loze beloften over levenslange updates en gratis business trips, waardeloze helpdesk met twee dagen responsetijd, slechte kwaliteit videos met verouderde informatie en magere antwoorden op je vragen. Erger nog, hoe vaak ik ook aandrong, mijn 2500-Euro-coach kreeg ik nooit te spreken…”Zoals je zult begrijpen is hij erg druk” …kreeg ik te horen. Dat was ergens halverwege 2013. Tot op de dag van vandaag heb ik hem nog steeds niet gesproken…

Geactiveerd door onrecht en de drang om onafhankelijk te willen zijn zette ik mijn koers voort. Wat ik wilde was een dijk van een website en de kennis om direct te beginnen met het toepassen en implementeren van interent marketing technieken. Ik struinde het internet af op zoek naar betrouwbare informatie en ging in de leer bij top marketeers waaronder Hugo Bakker, Katja Callens, Nisandeh Netha en Tonny Loorbach. Daar kreeg ik wél de online kennis waar ik voor betaald had en leerde ik hoe je de ultieme marketing website bouwt. Deze kennis in combinatie met de WordPress marketing thema’s vormen de perfecte basis om jouw website, jouw online visitekaart, jouw online marketing strategie te onderbouwen en up to date te houden voor nog vele jaren in de toekomst.

 

EEN SYSTEEM WAT JOUW WEBSITE CONSTANT ‘ON TOP OF TECHNOLOGIE’ HOUDT
En zo is het gekomen dat ik een WordPress website systeem heb gevonden wat betrouwbaar,betaalbaar en effectief is.
Het houdt mijn bedrijf constant on top of technologie en zo dus ook jouw bedrijf!
Een marketing website fundament  waar iederéén mee kan leren werken.
Ik maak er geen geheim van, als je denkt dat je het zelf kunt vind je hier het WordPress thema waar ik al jarenlang mee werk.
Het thema wat ik gebruik als basis om een effectieve marketing website te bouwen.

 

EEN GEOLIEDE  MACHINE
Het heeft me twee jaar gekost de juiste componenten te vinden, te testen en samen te voegen.
Nu is het een geoliede machine, een marketing website waar je direct mee aan de slag kunt
en waarmee je direct kunt beginnen met je online marketingstrategie.
Alles wordt kant en klaar afgeleverd en jij hoeft alleen nog maar te kiezen of je wel of niet wilt gaan bloggen.
Of je wel of niet je ‘weggever’ gaat maken. Of je wel of niet actief gaat zijn op Social media.
Je website is er helemaal voor ingericht!

 

HOSTING
Een enorm spinnenweb van hosting providers. Bij wie moet je in godsnaam zijn? Goede hosting is ontzettend belangrijk voor je WordPress marketing website. Goedkope hosting levert je stress en gedonder op, dit moet je niet willen. Betaalbare hosting echter, zijn kosten die je zonder meer moet maken, als je althans serieus bent over je bedrijf en over je website.

Wanneer je je WordPress marketing website door mij laat maken dan verzorg ik ook de hosting.
Je maakt dan gebruik van het snelste hosting pakket van Siteground Hosting de nummer 1 keuze van professionele webdesigners.

Ik ben heel benieuwd naar jouw passie!

Wanneer spreken we af?

Met hartelijke groet,

Joffry Arthur
Eigenaar/WordPress marketing website designer
internetmarketingwebsite.nl

Joffry heeft me altijd zeer relaxed en toch met passie over zijn vak dingen uitgelegd en laten zien. Hij heeft me een systeem gebracht waar ik zelfstandig en gemakkelijk veel in kan doen als ik mijn website wil aanpassen of verbeteren. Daarnaast heeft hij steeds weer tips gegeven over formulieren, hosting, plugins, etc. Dank je wel, Joffry! Je hebt me super geholpen & Ik ben zeker blij met het resultaat!

Paul Fedder

Coach / Directeur, De Zichtbare Leider

De flexibele houding van Joffry is geweldig. Hij adviseert, stuurt bij en helpt je wordpress te leren begrijpen.  Je krijgt een website, waar je zelf echt verder mee kan en als je iets niet weet of begrijpt komt er per kerende post een kort filmpje waarin de handelingen worden uitgelegd. 

Ik vind het lekker om niet afhankelijk te zijn van een webontwikkelaar. Ik kan nu zelfstandig aanpassingen maken, bloggen en foto’s & video’s plaatsen. Precies wat ik nodig heb!

Peter Mader

Peter Mader | Oudste vlogger van Nederland| Video maker | Directeur - petermader.nl, Impactvideo.nl

error: Alert: Content is protected !!