WEBSITE OP MAAT LATEN MAKEN MET ONLINE MARKETING COACHING EN IMPLEMENTATIE

De flexibele houding van Joffry is geweldig. Hij adviseert, stuurt bij en helpt je wordpress te leren begrijpen.  Je krijgt een website, waar je zelf echt verder mee kan en als je iets niet weet of begrijpt komt er per kerende post een kort filmpje waarin de handelingen worden uitgelegd. 

Ik vind het lekker om niet afhankelijk te zijn van een webontwikkelaar. Ik kan nu zelfstandig aanpassingen maken, bloggen en foto’s & video’s plaatsen. Precies wat ik nodig heb!

Peter Mader

Peter Mader | Oudste vlogger van Nederland| Video maker | Directeur - petermader.nl, Impactvideo.nl

OFFERTE AANVRAGEN VOOR MARKETING WEBSITE:

Joffry heeft me altijd zeer relaxed en toch met passie over zijn vak dingen uitgelegd en laten zien. Hij heeft me een systeem gebracht waar ik zelfstandig en gemakkelijk veel in kan doen als ik mijn website wil aanpassen of verbeteren. Daarnaast heeft hij steeds weer tips gegeven over formulieren, hosting, plugins, etc. Dank je wel, Joffry! Je hebt me super geholpen & Ik ben zeker blij met het resultaat!

Paul Fedder

Coach / Directeur, De Zichtbare Leider

LIEVER EERST EVEN SPARREN OVER DE MOGELIJKHEDEN?