De top 2 snelste en beste hosting providers van Nederland

Je zult denken:”Waar praat hij over? … TOP 2 !?”
Moet het niet zijn, top 10 of op zijn minst top 5?
Gelukkig niet, Als het over hosting gaat en je wilt echt dat je website draait als een tierelier dan is er geen top 5.
Wat mij betreft zijn er maar 2 hosting providers die jou voor minder dan 10 Euro per maand de beste hosting-oplossing bieden met daarbij 5 sterren WordPress ondersteuning!

Het komt hier op neer: ” Als jij jouw bedrijf en je online marketing serieus neemt dan wil je niets anders dan top hosting”.
Top hosting maakt dat je snelle hulp en begeleiding hebt bij technische problemen en dat je je over de beveiliging van je WordPress website geen zorgen hoeft te maken.

Je bedrijf veilig, snel en zeker online, wil je dat? Lees dan verder….

WAT IS SNELLER? SSD HOSTING OF DEDICATED WORDPRESS HOSTING?
(Ook als je niet technisch bent ga je veel halen uit dit artikel)

Vóór mijn onderzoek over SSD hosting, waarvan men zegt dat dat het snelste is wat je kunt krijgen was de laadtijd van mijn website gemiddeld zo’n 3 seconden.Langzaam dus. Wat je nodig hebt wanneer je een website hebt die met WordPress is gebouwd is dedicated WordPress hosting, daarmee versnel je je website gigantisch!

Mijn website is van gemiddeld 3 seconden naar 464ms gegaan!
Dat is dus een laadtijd van onder de halve seconde!
uitlag pagespeed test van internetmarketingwebsite_nl vanuit zweden

 

 

 

 

Websites met veel afbeeldingen zouden langzamer moeten laden dan websites met weinig afbeeldingen.
Ik laat je hier 3 voorbeelden zien van websites die ik voor mijn klanten heb gebouwd die echt boordevol zitten met slideshows, grote afbeeldingen en zelfs een webshop helemaal gevuld met productfoto’s…

De website van fotograaf Rodolfo Vejar: 462 miliseconden
supersnelle website hosting zelfs op de website van deze fotograaf die helemaal gevuld is met afbeeldingen

 

 

 

 

 

De website van landschapsarchitect Rob van Leeuwen met grote afbeeldingen en slideshow: 436 miliseconden

supersnelle website met veel slides en grote afbeeldingen laad ook onder de halve seconde

 

 

 

 

 

En dit is helemaal bizar: 444 ms voor een complete woocommerce webshop boordevol met afbeeldingen…
De website van de Geurenman, Willem Kromme: 444 miliseconden
deze webshop laadt echt heel snel en zit ook helemaal vol met afbeeldingen en laadt toch onder de halve seconde en dat is

 

 

 

 

Veel meer hoef ik niet te zeggen…

SNELHEID EN PERFORMANCE
Ik werk alleen nog maar met twee dedicated WordPress hosting services (na mijn avonturen bij oa. hostgator, hostingdiscounter en mijndomein waarvan ik toen dacht:” he wat lekker goedkoop”, en me eigenlijk nooit afvroeg wat ‘goedkoop’ voor een impact had op de performance van mijn websites en de zoekresultaten (SEO). Heb je een bedrijf, kijk dan niet naar ‘goedkoop’. Je loopt klanten mis en dat kost gewoon geld.

Onderstaande hosting providers zijn mijn eerste keus geworden en weten echt alles over WordPress en helpen je bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en alles wat met hosting en ingewikkelde instellingen te maken heeft. Erg makkelijk dus als je website vastloopt en je tegen problemen aan loopt die je zelf niet kunt oplossen. 5 sterren support  en ondersteuning bij jouw website… Wil je dat?

HELPDESK EN SUPPORT
De helpdesks hebben een razendsnelle response tijd. Zowel via chat als telefoon en email.
De servers van deze bedrijven zijn volledig ingericht en afgesteld op WordPress CMS websites.
Zelfs zonder SSD schijven haalt je site nog onder de halve seconde laadtijd! (SSD was in 2015 en is inmiddels bijgesteld)

Een razendsnelle website dus… en dat is wederom goed voor je zoekresultaten in Google, daar houdt Google van omdat het het level van gebruiksvriendelijkheid, de gebruikerservaring van je WordPress marketing website enorm doet stijgen. Wie wilt er nou nog wachten op een pagina die tergend langzaam laadt? Web-surfers, jouw bezoekers hebben geen geduld meer, ze willen resultaat! en snel!

WELKE HOSTING PROVIDER KIES JIJ?
Het ene bedrijf is gevestigd in Nederland en is super goed te bereiken tijdens kantooruren en echt perfect voor websites die de Nederlandse markt bedienen omdat hun server in Nederland staat. (Hoe dichterbij de server staat waarop je website wordt gehost des te sneller laad je website). Bij deze hosting provider krijg je voor minder dan een tientje per maand 3GB webruimte en ze helpen je met WordPress wanneer je echt tegen een technisch probleem aan loopt. Ze hebben een fantastische vriendelijke Nederlandstalige helpdesk echter deze is alleen tijdens kantooruren beschikbaar.

Dus, heb je een Nederlandstalige site en vind je het belangrijk om je website naar een hoger level te brengen zodat je klanten een optimale gebruikerservaring krijgen? Stap dan over. Overigens wanneer je besluit om je huidige website over te zetten dan helpen ze je GRATIS je website te verhuizen! Jij hoeft dus geen technische stappen te nemen. Zij regelen jouw volledige overstap.

Het resultaat?: Je website wordt veel sneller en je Google rankings gaan omhoog vanwege de enorme opwaartse stap in gebruikerservaring… Een snelle website is nou eenmaal een prettigere beleving dan een trage website.
Stap vandaag nog over of lees verder wanneer je het belangrijk vind om binnen 15 minuten, overdag ‘s avonds en  ‘s nachts ondersteuning te krijgen voor je WordPress website, via telefoon, chat en support ticket systeem.

ik wil mijn wordpress website sneller maken en support en ondersteuning tijdens kantooruren werkt prima voor mijn bedrijf

(Nederlandstalige helpdesk / alleen tijdens kantoortijden onderstuening)

OF

ik wil mijn wordpress website optimaliseren en versnellen en tevens wens ik 24 uurs 5 stereen support en ondersteuning

(40% korting + 24/7 ondersteuning (kies voor GROWBIG of GOGEEK))

 

WIL JE LIEVER 24/7 SUPPORT VOOR JE WEBSITE ZODAT JE OOK ‘S AVONDS HULP KRIJGT WANNEER JE VASTLOOPT?
Als je Engels verstaat is dit bedrijf de beste keuze. Mijn ervaring is dat je vaak ‘s avonds ook nog aan je website werkt en het is daarom zeer prettig om juist dan, snel je technische problemen opgelost te krijgen.
Ze leveren support via telefoon, chat of tickets en reageren binnen 10 minuten!

BEVEILIGING:
Deze provider heeft de servers zo goed beveiligd dat je zelf bijna geen maatregelen meer hoeft te nemen. Ik had laatst een DDOS aanval op mijn website en deze hebben ze binnen een uur weten af te wimpelen. Ik hoefde niets te doen en zag via mijn backend systeem dat ze er mee bezig waren en of ik even geduld wilde hebben. Echt super! Bezoek de website en kies voor “GROWBIG” of wanneer je van plan bent een webshop te starten en nog meer snelheid wenst, kies dan voor “GOGEEK”.  (Bepaar tijdelijk 40%!)

ik wil mijn wordpress website optimaliseren en versnellen en tevens wens ik 24 uurs 5 steren support en ondersteuning en korting
 Kies voor GROWBIG OF GOGEEK

Met onze tools en thema’s wijzen wij jou de veilige weg door de online jungle! Direct op de juiste manier online, voor nog jarenlang plezier en automatisch mee groeien met moderne website technieken.

Joffry Arthur

Directeur / Eigenaar, Internet Marketing Website

Joffry heeft me altijd zeer relaxed en toch met passie over zijn vak dingen uitgelegd en laten zien. Hij heeft me een systeem gebracht waar ik zelfstandig en gemakkelijk veel in kan doen als ik mijn website wil aanpassen of verbeteren. Daarnaast heeft hij steeds weer tips gegeven over formulieren, hosting, plugins, etc. Dank je wel, Joffry! Je hebt me super geholpen & Ik ben zeker blij met het resultaat!

Paul Fedder

Directeur / Coach, De Zichtbare Leider

INTERNET MARKETING WEBSITE

Je Website Als Basis Voor Online Marketing Succes